lördag 24 augusti 2013

Alla tiders liv

Började jobba igår igen! Känns riktigt kul. Roligt att träffa alla härliga människor igen.

Samtidigt lyser solen där ute och lockar. Tänk om man ändå fick gå ute i värmen.

Denna sommar har jag verkligen tänkt på hur stor skillnad ljuset gör för hälsan. Normalt jobbar jag väldigt många timmar inomhus, så när man väl får chansen att vara ute nästan hela dagarna märks det hur bra man mår!

Nej nu börjar jag om ca 1 timme så måste skynda mig och fixa till frissan!

lördag 10 augusti 2013

Hopplöst att få uppskov på hyran

Den här månaden är tuffare än vad jag någonsin skulle kunna ha trott att den skulle bli. Först pajade vattenrenaren så vi blev tvungna att köpa en ny hydrofor. Inte nog med de även värmepumpen har strulat vilket inte var direkt billigt att fixa.

Lyckligtvis har vi varit iväg på en charter i nästan i en hel månad, men nu är det tillbaka till verkligheten (vardagen) som gäller. Dags att börja jobba och dessutom skall samtliga räkningar betalas. Dessvärre är läget det att vi inte kan betala våra räkningar, pengarna är helt enkelt slut. Vi försökt få uppskov på hyran men helt utan framgång.

Nu är det dags att sätta igång med plan B. Vi gör allt vi kan för att hitta lån som gör att vi kan betala för vår bostad samt månadens mat. Surt att låna, men har räknat på de och i Oktober bör vi vara i fas igen.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6ScuZ4ceC16QkGQh49aXAMGauo5OKCjDznzypvQfgG0DPvJFeeYSetWLbD5cbnAbQ9ug-FWW1-BRmt-s1ukXgmQ0AEvbJVwgwIn7Fs3985OgvqaierCO-WcYF5mP-D3nzeJ5mUVbRGzpW/s640/1.jpg
Vi behöver pengar för att betala hyran